Certifierad Starka Resultat Coach

Arrangör: Starka Resultat AB

Bli en certifierad högpresterande coach!

Har du velat bli en livscoach, chefscoach eller affärscoach, men saknat trovärdigheten eller förmågan? Behöver din kund, organisation eller team dig, för att hjälpa dem att uppnå enastående resultat? Då är det dags att lära sig att coacha andra i toppklass nivå!

Som en Certifierad Starka Resultat Coach kommer du att utbildas i de vetenskapligt stödda ramverk och färdigheter som behövs för att implementera ett 7-veckors (60-dagars) coachingprogram med dina klienter eller team som sedan fortsätter så länge du vill.

Arbeta som coach

Att delta i programmet och bli certifierad, ger dig den struktur, läroplan och färdigheter som behövs för att förändra människors liv. Du kan coacha vem som helst med den här processen — entreprenörer, chefer, idrottare, föräldrar, administratörer, chefer, studenter, hög presterare… alla som vill förbättra sina liv och uppnå sina mål snabbare. (Du kan också använda den här processen för att coacha individer i virtuella grupper!)

En virtuell utbildning

Utbildningen är virtuell, levererat online från bekvämligheten av ditt hem eller kontor! Du är helt certifierad och kan börja coacha efter att du har slutfört programmet.

Detta ingår i utbildningen

När du registrerar dig för att bli en Certified Starka Resultat Coach får du:

  • 5 dagars färdighetsbaserad utbildning i certifieringsprogrammet. Du kommer att utbildas av Henrik Pettersson, inte någon annan anlitad coach utan coachningserfarenhet. Du blir bokstavligen tränad av en av de bästa – och det är verkligen ovärderligt.
  • Förmånen att tillhörande en exklusiv skara av coacher i världsklass. Om du vill bli certifierad från en organisation som certifierar tusentals personer per år så är detta inte för dig.
  • Månatliga inbjudningar till virtuella utbildningstillfällen med våra coacher. Tillfällena innehåller utbildningar och diskussioner, inkluderar framgångshistorier och kraftfulla taktiker och idéer som hjälper dig att bli en bättre coach.
  • 7 sessionsöversikter som inkluderar frågorna du ställer i varje session, intro och avslut, och till och med kalkylbladen, länkar och läxor som ska skickas till klienter efter varje session.
  • Personliga utvärderingsformulär för varje pass, så att du vet hur du ska betygsätta dig själv.
  • Klientpostformulär så att du kan göra anteckningar om vad klienten specifikt delade i just den sessionen.
  • 3 biljetter till vår nästa workshop för personlig utveckling online.

Inga krav på tidigare erfarenhet

Ingen tidigare erfarenhet av coaching är nödvändig för att gå med, eftersom vi kommer att utbilda dig i den beprövade processen och de repeterbara ramar som behövs för att coacha människor, förbättra deras liv och prestation.

Hur mycket kostar undervisningen?

Undervisningen för Certificierings programmet och hela 12-månaders pågående utbildning är 29.000 SEK ex moms per person.

Avgiften täcker din 5-dagars certifieringsutbildning, förmågan att marknadsföra dig själv som en Certifierad Starka Resultat Coach™ under ett helt år, månatlig löpande pågående utbildning och allt ditt material och coaching verktyg. När du har slutfört certifierings programmet är din certifiering godkänd under hela 12 månader.